Våre merker

Det er ingen produkter i denne kategorien

Underkategorier

 • Bambis

  Bambis lager nydelige barneklær av den mykeste bambus, og er spesielt utviklet med hensyn til barn med sensitiv hud. Klærne bidrar til å holde dem tørre og varme, og er et godt alternativ til ull. God passform og høy kvalitet på stoffene står i sentrum. Klærne er sydd i en slank passform og har svært god elastikk, slik at de vokser med barna.

  Alle stoffer og farger som benyttes i produksjonen er nøye kvalitetstestet og Økotex sertifiserte. Økologiske materialer, som er GOTS sertifiserte, er benyttet der det er mulig. Alle knapper er selvfølgelig nikkelfrie. Det er flate sømmer i alle klærne, som er det mest skånsomme for sart barnehud. Det er heller ingen merkelapper som kan irritere huden inne i klærne. Produktinformasjonen og vaskeanvisningen er trykt på innsiden av klærne.

  Du finner et godt utvalg av deilige bambusklær fra Bambis og Barn og Baby - din barnebutikk på nett.

 • Bamboo Design (0-3 år)
  Barn og Baby AS har det skandinaviske agenturet på bambusprodukter fra The Bamboo Design. Ta gjerne kontakt med oss dersom du ønsker å bli en av våre forhandlere. Du treffer oss på e-post: post@barnogbaby.no og på telefon: 47 94 60 20. Australske The Bamboo Design produserer sine klær av en mix av ren bambus og økologisk bomull. På denne måten får man mer slitesterke klær, som både holder fasongen og som fortsatt har de store fordelene ved bambustøy i behold. Bambusklærne fra Bamboo Design er lette og utrolig myke, nesten silkeaktig mot huden. Klær av bambus er antistatiske og antiseptiske, slik at lukt og smuss ikke fester seg like lett som til klær av andre stofftyper.
 • Baylon (Lillelam for...

  Baylon er et nytt norsk merke fra flokken bak Lillelam med ullklær til ungdom 10-16 år. Baylon er designeren fra Lillelam sitt familienavn og de har lang historie tilbake til ullindustriens opprinnelse i byen Mazamet i Syd-Frankrike. Nå lever arven videre i Norge gjennom lidenskapelig bruk av den fineste, 100% merinoull. Franske tradisjoner for utsøkt håndverk og finesse kombineres med norsk kjærlighet til ull.

 • Cóndor (strømpebukser)

  Cóndor er en anerkjent spansk merkevare, grunnlagt i 1898. I Norge er de særlig kjent for sine strømpebukser som de lager i et svært bredt fargepekter, slik at du alltid skal finne en farge som passer til ditt behov. Vi er stolte av å tilby Cóndor til både baby og barn i vår nettbutikk.

 • GoBamboo...
  Norske GoBamboo tilbyr et bredt spekter av bambusprodukter til ansikt og kropp, blant annet våtservietter, bambusammeinnlegg, bambusvaskekluter, tørkepapir, bestikk, tepper, undertøy og mye mer. GoBamboo er i dag en av Norges største leverandører av bambusprodukter til ansikt og kropp, med høyt innhold av bambus. GoBamboo legger vekt på å holde sine bambusprodukter så rene og miljøvennlige som mulig. Det er også derfor produktene har minimalt med fargestoffer. GoBamboo har flere produkter med 100% ren bambus, blant annet pledd, ansiktspapir og våtservietter. Av hensyn til funksjonalitet er enkelte produkter laget med en kombinasjon av 80 % bambus og 20 % annet materiale. Dette gjelder blant annet ammeinnlegg, kluter og håndklær.
 • Ebbe (0-12 år)
  Ebbe er et svensk barneklesmerke med fokus på myke og gode basisplagg som er et must i alle barnegarderober. Ebbe står for "extra beautiful basic equipment", noe du vil merke så snart du tar klærne i bruk. Flotte klær som kan brukes både til hverdags og pent.
 • En Prinsesses...
  En Prinsesses Drømmeverden designer og lager flotte produkter til barn og baby, og står blant annet bak de nydelige og populære ugleluene. Vi er stolte over å kunne tilby disse i vår butikk! Ugleluene er maskinlaget i 100 % bomull.
 • Frankies...
  Norske Frankies tilbyr barnebunader/festdrakter til barn av høy kvalitet. Disse bunadene har det lille ekstra, som gjør at de virkelig skiller seg ut blant de fleste andre festdraktene på markedet. Særlig jentebunaden er svært romslig i størrelsen, og du må beregne minst én størrelse mindre enn barnet bruker til vanlig. Guttebunadene er noe mer normale i størrelsen. Alle draktene selges komplett med skjorte. Til gutt følger med matchende jakke. Til jente medfølger matchende cape, hårpynt (skaut) og veske.
 • Hust & Claire

  Hust & Claire er et av de aller mest populære klesmerkene for baby og barn. De er spesielt kjent for å ha et bredt utvalg av vakre basisklær i ull og bambus. Ullklærne fra Hust & Claire er noe av det mykeste vi har kjent, og MÅ bare oppleves:). Vi er stolte over å være en av ytterst få nettbutikker i Norge som tilbyr barneklær og babyklær fra Hust & Claire.

 • Joha

  Joha er blant Skandinavias største produsenter av basisklær som undertøy og nattøy til barn og baby. Fra Joha får du hele pysjer, todelte pysjer, heldresser, bodyer, longs og masse annet basistøy til barn og baby av god kvalitet. De lager produkter både i ren bomull, ull, bambus, ull/bomull og ull/silke. Joha har sertifiseringen "Ecolabel", som garanterer helse- og miljøbevissthet i alle produksjonsledd. Ull fra Joha er dessuten mulesingfri.

 • KiETLA (0-6 år,...

  Solbrillene til baby og barn fra KiETLA er CE-merket og har glass med 100 % UV-beskyttelse. Brillene har uknuselige linser av polykarbonat, som dessuten veier svært lite. Brillene beskytter også mot "blått lys" som er blendende. Innfatningen er spesielt utviklet for å passe barns ansiktsform, med høye linser for maksimal beskyttelse. Plastbasert, bøyelig, uknuselig, ubrekkelig og veldig lett materiale. Solhatt, paraply eller parasoll kan ikke erstatte solbrillenes beskyttelse mot solens farlige stråler. Solbrillene fra KiETLA kommer i fire størrelser fra 0-6 år. 

 • Kivat (Luer)

  Finske Kivat lager det mange hevder er de beste luene på markedet! De er lekre å se på, holder svært høy kvalitet, og har en flott passform. Vinterluene er av ull, mens mye av kolleksjonen til vår, sommer og høst er av den mykeste bomull. De fleste luene har vindstopper ved ørene og er dermed supre til bruk i nesten all slags vær.

 • Lilleba (bambusklær...
  Norske Lilleba lager myke, lekre og nostalgiske klær i en nydelig mix av bambusviskose og bomull. Klærne fra Lilleba har ingen sømmer i ryggen og sidesømmene er flatsømmer, som ikke irriterer ny hud. Ingen stikkende etiketter i produktet. Vaskebeskrivelsen er printet inni. Klærne er laget av 60% viscose fra bambus og 40% bomull. Dette gjør det mykt som et eventyr. Den holder huden tørr og god, noe som er bra for alle med atopisk eksem. Lilleba overholder kravene for tekstiler i helhold til Svanemerket når det gjelder azofargestoffer (Eurofins juli 2012). Plaggene er også PH-nøytrale og uten formaldehyd, som kan være både allergi- og kreftfremkallende. Knappene er nikkelfrie. Lilleba er medlem av IEH, og de produserer sin klær i Sør-Korea, som har gode arbeidsforhold for de ansatte og en sterk fagforening.
 • Lillegull Design
  Lillegull Design hekler de søteste krager til baby i alle regnbuens farger. Pynt opp ethvert antrekk med disse skjønne løse kragene. Kragene er like fine til både gutter og jenter:-). Onesize.
 • Lillelam (0-10 år, ull)

  Lillelam tilbyr rene og spesielt funksjonelle ullklær for barn, som ikke klør og med fint design! Deres kolleksjon er utviklet i nært samarbeid med norske designere, og produsert i 100% merinoull. Med Lillelam får du varme barneklær skapt med kjærlighet og omtanke! Kolleksjonen baseres på to linjer; «fritid» til barnehagebruk og «penklær» til spesielle anledninger. Designet er enkelt og klassisk i utrykket, og med broderi og mønsterinnslag fra tidligere og rikere håndverksepoker. Det er lagt stor vekt på funksjonelle løsninger og «voksemuligheter» i snittene. Der det er mulig er det lagt inn brettekanter slik at klærne kan brukes gjennom flere sesonger. Lillelam betyr lettstelte ullklær til travle småbarnsforeldre! Mens designet fremstår som «et tilbakeblikk i tiden», er det rene og naturlige ullmaterialet basert på den nyeste, teknologiske utvikling som gjør at plaggene verken klør, loer eller krymper i vask. Ullet er «super-wash» behandlet som gjør at plaggene kan maskinvaskes på ullprogram. Lillelam garanterer den beste kvaliteten av Merinoull, som gir plaggene en fantastisk mykhet og en unik slitstyrke. Uten syntetiske innslag bevarer ullen sine naturlige verdier og beholder blandt annet lanolininnholdet som gjør at plagget både er selvrensende og har lav brennbarhet.

 • Lilli & Leopold (0-10...
  Det er Dyveke Cappelen Beugnet som er kvinnen bak de herlige Lilli & Leopold ullklærne. Hun har mange års erfaring som klesdesigner, og gjennom merket Lilli & Leopold har hun som mål å tilby et godt utvalg innen rene, gode og økologiske merinoullprodukter til baby og barn. Undertøyskolleksjonen er det første satsningsområdet, og den har allerede høstet mye velfortjent skryt. Med Lilli & Leopold får du myk og deilig merinoull til barna av høy kvalitet. Plaggene har fin fasong, som holder seg godt vask etter vask. De gir et solid inntrykk, og har delikate detaljer, som kniplingsavslutning ved hals, ermer og ben på endel av modellene. Sarte og diskrete farger understreker det delikate inntrykket, og gjør plaggene like godt egnet som eget antrekk som til undertøysbruk. Ullklærne oppleves normale til romslige i størrelsen. Med sin aktive hverdag trenger barna klær som tar høyde for bevegelse. Et stort pluss etter vår mening er derfor at overdelene til Lilli & Leopold har god lengde - dermed glir ikke genseren/trøyen opp og lar magen fryse. Det kaller vi design på barnas premisser! Vi håper du blir like fornøyd med ullklærne fra Lilli & Leopold som det vi er, og ønsker deg en god og varm ull-handel:-)!
 • Little Mountains (0-8 år)
  Little Mountains by iis er en fantastisk barnekolleksjon fra Siv Elise Seland. Hennes barneklær er inspirert av den norske naturen og skandinaviske strikketradisjoner, men med en frisk moderne vri. Little Mountains har alltid ull i sine kolleksjoner og er barneklær som er tilpasset nordisk klima.
 • Livly

  Livly står for sarte, vakre barneklær av høy kvalitet. De er nydelige og myke i den deiligste bomull, og med et design og fargevalg som appellerer til de fleste. Hos Barn og Baby vil du finne et stort utvalg av Livly barneklær på nett.

 • Lykkelig som Liten

  Lykkelig som Litens filosofi er å tilby trygge og rene hudprodukter, laget av de beste naturlige og økologiske råvarer. Ingen av produktene inneholder parabener. Oppskriftene er utviklet av legeparet Kari Løvendahl Mogstad og Nils Ivar Leraand fra Trondheim, og er testet ut på deres fem barn. Det er nonnene ved Mariaklosteret på Tautra som står for produksjonen av salvene og oljene. Nonnene ved Tautra Mariakloster har lang erfaring med fremstilling av kreer og såper, og resultatet er en rekke nydelige, velgjørende kremer for små og store. Du får tilnærmet komplett serie av Lykkelig som Litens naturlige og deilige produkter hos Barn og Baby - din barnebutikk på nett.

 • Maximo
  Maximo har lang erfaring med luer til babyer og små barn, og leverer etter manges mening de beste luene på markedet. De er eksperter på passform og er svært opptatt av at luen skal passe. Derfor har de også mange størrelser på luene sine, siden små barn vokser fort og trenger å skifte lue ganske ofte. Finn dine favoritter fra Maximo her hos barnogbaby.no.
  Maximo er nytt merke hos barnogbaby.no våren 2017, og de første luene er forventet inn i begynnelsen av mars.
 • Melton

  Danske Melton er kjent for sine flotte tøfler og sokker til de små. Når Melton designer og produserer varene sine har de alltid ekstra fokus på komfort, passform og kvalitet. Holdbare farger er og også et av deres fokusområder. Derfor lages MELTON av gjennomfarget garn, slik at fargene holder seg - vask etter vask! Tøfler og sokker fra Melton til barn og baby handler du på nett hos barnogbaby.no:).

 • MeMini

  MeMini er et av de mest populære barneklesmerkene i Norge, og det er ikke uten grunn! Her forenes det nostalgiske med det moderne, og kolleksjonene til designer Kristine Vikse er godt forankret i norske tradisjoner. Barneklærne fra MeMini holder høy kvalitet, og er laget for å kunne brukes av barn på barns vis. Favorittplagg for både liten og stor!

 • Mole - Little Norway...
  Mole - Little Norway lager de deiligste klær i et fantastisk lekkert design. Uttrykket i klærne er klassisk og tidløst, med en herlig nostalgi som tar deg tilbake til de gode, gamle dager. Til den tiden da hele Norge var dekket av snø fra november til mars, og vi hadde tid til å glede oss over naturen og menneskene rundt oss. Til den tiden da akebakkene var fylt av barn i alle aldre med trekjelker og røde kinn, og hele familien dro ut på skitur hver søndag. Barneklærne fra Mole - Little Norway oser av kvalitet og sjarme! Klærne er i tillegg myke og komfortable for små kropper.
 • Navigare Sport...
  Navigare Sport AS ble etablert i 1962 og har siden den gang levert kvalitetsklær til norske forbrukere. Navigare Sport produserer varemerkene Navigare og Karsten og Petra. Dette er norske varemerker, som er designet og utviklet i Bergen. Navigare er kjent for funksjonelle klær av høy kvalitet til en fornuftig pris.
 • Phister & Philina (0-8...
  Barneklær fra danske Phister & Philina er perfekt for deg som leter etter fargerike og funksjonelle barneklær av god kvalitet til fornuftig pris. Klærne er designet for lek og aktivitet. Derfor står passform, bevegelse og komfort i fokus hos Phister & Philina. Kjøp barneklær fra Phister & Philina på nett hos Barn og Baby.
 • PomPom (sko)

  Pom Pom er et dansk merke som fokuserer på et enkelt og stilrent design, flotte farger og lekre materialer. Skoene produseres i Portugal, er av god kvalitet og til en fin pris:-).

 • Prinsessefin
  Prinsessefin lager all sin hårpynt for hånd, og står for enestående kvalitet og nydelige detaljer. Kun de beste materialer blir brukt, og hvert eneste produkt er laget av tekstiler som er testet for skadelig innhold. Spennene er utstyrt med antiskli, slik at de passer perfekt i både tynt og tykt hår, og til og med på små babyer. Hårpynten fra Prinsessefin passer for alle slags prinsesser, uansett stil og alder.
 • Probat (0-7 år)
  Probat lager skjønne, morsomme, nudelige og litt anderledes klær til småttiser og litt større kids. Klærne fra Probat er populære gaver i alle anledninger, og lokker frem smilet hos de fleste med sine underfundige statementmotiv:-). Probat er et eget label, designet fra topp til tå. Passformen er fin, bomullen er nest best i verden, og produksjonen av Probats t-skjorter, som foregår i Kina og India, har fabrikker som tar godt vare på de som jobber der - og de som jobber der tar godt vare på Probat. Alle Probats barneklær er i 100% økologisk bomull!
 • Racoon Outdoor 0-8 år
  Danske Racoon Outdoor er kjent for ytterklær til barn av høy kvalitet, og med en egenartet stil og urbant design. Barn og Baby fører et godt utvalg av Racoons ytterklær. Klærne designes av Louise Frederiksen, tidligere stifter og designer av MOLO. Louise tilhører dem som synes at det pene og korrekte er..... kjedelig! Hun er en av de få voksne, som kan huske hvordan det var å være barn. Kanskje er hun fortsatt litt barn innerst inne. Derfor er alt hennes design skapt til å bli brukt, og ikke til bare å bli sett på. Klærne hennes er alltid kult, men også funksjonelt, og selv om hennes forskjellige design skal være noe som foreldre liker, skal de største fans helst være de små. Hun er lykkeligst når barna er lykkelige:-).
 • Rileyroos (0-2 år)
  Barn og Baby AS er autorisert norsk agent for og leverandør av Rileyroos babysko. Ta gjerne kontakt med oss (post@barnogbaby.no, tlf: 47 94 60 20), dersom du ønsker å bli en Rileyroos-forhandler. Rileyroos babysko er designet med tanke på å gi barnets føtter de beste forutsetninger for best mulig utvikling. Prinsippet bak Rileyroos er at det aller beste for et barn er å gå barføtt. Rileyroos babysko er derfor laget med en todelt gummisåle som gjør det mulig for barnet å bevege seg så naturlig som mulig - skoen følger fotens bevegelser:-). La barnet utfolde seg fritt og finne gleden ved aktivitet i komfortable og søte babysko. Skeptisk til å kjøpe babysko på nett? Under "Kundesenter" i høyre marg, finner du en størrelsesguide for våre Rileyroos babysko. Her vil du blant annet finne link til en unik størrelsesmåler, som er utviklet spesielt for Rileyroos. Størrelsesmåleren kan printes ut, slik at du kan måle barnets fot i ro og mak. Alle babysko kan dessuten byttes innen 14 dager etter at du mottar pakken fra oss. Denne bytteretten gjelder uansett årsak. For mer informasjon om Rileyroos, se vårt Kundesenter på høyre side.
 • Salto

  Salto Barneklær har flott festdrakter til gutt og jente. Kjøp festantrekket fra Salto på barnogbaby.no - din barnebutikk på nett.

 • Serendipity (0-12 år,...
  Danske Serendipity Organics produserer økologiske klær til baby og barn opp til 12 år. Navnet Serendipity er utledet fra latinske "serena", som betyr ren og tydelig, og som er en treffende beskrivelse på barneklærne fra dette danske høykvalitetsmerket. Barneklærne er basert på skandinavisk design med inspirasjonen fra naturen. Med en generell omsorg for våre barn og vårt miljø og en lidenskap for det naturlige, er alle Serendipitys barneklær og babyklær laget av rene og naturlige materialer; bomull, ull, lin og silke. Serendipity bruker dessuten 100% sertifisert organisk garn ved tilvirkning av barneklær og babyklær av ull og bomull. Resultatet er de mykeste ull- og bomullsklærne du kan tenke deg! Serendipity har stort fokus på å sikre både arbeidsforhold og miljø ved tilvirkning av sine barneklær og babyklær, og innehar følgende sertifiseringer: GOTS (Global Organic Textile Standard), SA8000 Fair Trade, FLO-cert, USDA og NASAA. VÅRENS VARER LEGGES UT FRA 6. MARS 2015
 • STONZ (0-8 år)
  STONZ = praktiske kvalitetsprodukter til utebruk for baby og små barn. STONZ fra Canada har utviklet sine produkter for å holde barna varme og tørre i et vått og røft klima, slik været er både på den kanadiske vestkysten og her i Norge. STONZ er perfekt for deg som er opptatt av å gi barnet ditt gode naturopplevelser, og som mener at det "ikke finnes dårlig vær, bare dårlige klær". Med STONZ kan du trygt la barnet sitte i bæremeis på fjelltur i ruskevær, og du trenger ikke være bekymret for om barnet holder seg varmt og tørt etter en lang dag i barnehagens uteområder. STONZ er en god investering i barnets velvære! Hos Barn og Baby får du STONZ Booties 0-3 år, STONZ Mittz 0-8 år (votter) og STONZ Hatz 0-5 år (luer).
 • TWF (Badesko)
  TWF (The Wetsuit Factory) tilbyr vannsportsutstyr som blant annet våtdrakter og badesko. Vi har i første omgang valgt å satse på deres badesko, som har solid såle, og som i tillegg til å beskytte foten også gir godt feste i underlaget. Dette betyr at de også er fine å bruke inne i svømmehallen, eller som innesko eller gymsko om vinteren på skole eller i barnehage.
 • Unik Design Barn

  Unik Design Barn har spesialisert seg på nydelige knytebånd til små prinsesser. Hos Barn og Baby finner du et stort utvalg av disse populære hårbåndene.

 • Wheat (0-14 år)

  Wheat ble grunnlagt av det danske paret Peter og Charlotte Galsgaard i 2002, og er kjent for å lage flotte barne- og babyklær med god design og kvalitet til fornuftige priser. Deres kolleksjoner er beregnet på barn i lek, slik at barnet ikke bare er velkledd, men også behagelig kledd. Vi er stolte av å kunne tilby Wheat i vår butikk!

Ingen produkter i denne kategorien

Følg oss på facebook!
Følg oss på Instagram!