Tiljamid (0-10 år, bambus)

Det er 27 produkter.
Tiljamid er et norsk kvalitetsmerke fra Voss utviklet og designet av Therese Wigstrand. Alle klærne fra Tiljamid er laget av bambus på barnas premisser med flotte farger og behagelige snitt. Klærne både puster og er fukttransporterende, og kjennes silkemyke mot huden.

Underkategorier

 • Tiljamid - Nyheter...
  Her vil du finne høstens nyheter fra Tiljamid. For andre produkter fra Tiljamid, se øvrige kategorier under merket Tiljamid. Tiljamid tilbyr de mykeste barneklærne du kan tenke deg - et godt valg for barnets hud, og for miljøet. Bambus er spesielt anbefalt for barn med sensitiv hud, fordi det har mange av de samme egenskapene som ull, men er 100 % kløfritt og dermed et trygt og godt alternativ til ull for våre små.
 • Tiljamid - Salgsvarer
  Her vil du finne salgsvarer fra Tiljamid. For andre produkter fra Tiljamid, se øvrige kategorier under merket Tiljamid. Tiljamid tilbyr de mykeste barneklærne du kan tenke deg - et godt valg for barnets hud, og for miljøet. Bambus er spesielt anbefalt for barn med sensitiv hud, fordi det har mange av de samme egenskapene som ull, men er 100 % kløfritt og dermed et trygt og godt alternativ til ull for våre små.
 • Tiljamid - Nyheter...
  Her vil du finne vårens nyheter fra Tiljamid. For andre produkter fra Tiljamid, se øvrige kategorier under merket Tiljamid. Tiljamid tilbyr de mykeste barneklærne du kan tenke deg - et godt valg for barnets hud, og for miljøet. Bambus er spesielt anbefalt for barn med sensitiv hud, fordi det har mange av de samme egenskapene som ull, men er 100 % kløfritt og dermed et trygt og godt alternativ til ull for våre små.
 • Tiljamid Baby 0-2 år
  Her vil du finne Tiljamids utvalg av klær til baby og små barn opp til 2 år. For større størrelser, se kategorien for barn 2-10 år. Tiljamid er et norsk kvalitetsmerke fra Voss utviklet og designet av Therese Wigstrand. Alle klærne fra Tiljamid er laget av bambus på barnas premisser med flotte farger og behagelige snitt. Klærne både puster og er fukttransporterende, og kjennes silkemyke mot huden. Perfekte klær for barn med problemhud! Investér i et Tiljamidprodukt du også, og forelsk deg i deilig kvalitet og tøft design, som garantert faller i smak hos barnet ditt!
 • Tiljamid Barn 2-10 år
  Her vil du finne Tiljamids utvalg av klær til barn mellom 2 og 10 år. For mindre størrelser, se kategorien 2-10 år. Tiljamid er et norsk kvalitetsmerke fra Voss utviklet og designet av Therese Wigstrand. Alle klærne fra Tiljamid er laget av bambus på barnas premisser med flotte farger og behagelige snitt. Klærne både puster og er fukttransporterende, og kjennes silkemyke mot huden. Perfekte klær for barn med problemhud! Investér i et Tiljamidprodukt du også, og forelsk deg i deilig kvalitet og tøft design, som garantert faller i smak hos barnet ditt!
 • Tiljamid - Bodyer
  Her vil du finne Tiljamids utvalg av myke bambusbodyer. Bodyene finnes i strl 0-2 år, med flere størrelser i én, slik at bodyen vokser med barnet. For andre produkter fra Tiljamid, se øvrige kategorier under merket Tiljamid. Tiljamid er et norsk kvalitetsmerke fra Voss utviklet og designet av Therese Wigstrand. Alle klærne fra Tiljamid er laget av bambus på barnas premisser med flotte farger og behagelige snitt. Klærne både puster og er fukttransporterende, og kjennes silkemyke mot huden. Perfekte klær for barn med problemhud! Investér i et Tiljamidprodukt du også, og forelsk deg i deilig kvalitet og tøft design, som garantert faller i smak hos barnet ditt!
 • Tiljamid - Sparkebukser
  Her vil du finne Tiljamids utvalg av myke bambussparkebukser. Sparkebuksene finnes i strl 0-2 år, med flere størrelser i én, slik at sparkebuksen vokser med barnet. For andre produkter fra Tiljamid, se øvrige kategorier under merket Tiljamid. Tiljamid er et norsk kvalitetsmerke fra Voss utviklet og designet av Therese Wigstrand. Alle klærne fra Tiljamid er laget av bambus på barnas premisser med flotte farger og behagelige snitt. Klærne både puster og er fukttransporterende, og kjennes silkemyke mot huden. Perfekte klær for barn med problemhud! Investér i et Tiljamidprodukt du også, og forelsk deg i deilig kvalitet og tøft design, som garantert faller i smak hos barnet ditt!
 • Tiljamid - Heldresser
  Her vil du finne Tiljamids utvalg av myke heldresser, onepiece og jumpsuits til baby og barn. For andre produkter fra Tiljamid, se øvrige kategorier under merket Tiljamid. Tiljamid er et norsk kvalitetsmerke fra Voss utviklet og designet av Therese Wigstrand. Alle klærne fra Tiljamid er laget av bambus på barnas premisser med flotte farger og behagelige snitt. Klærne både puster og er fukttransporterende, og kjennes silkemyke mot huden. Perfekte klær for barn med problemhud! Investér i et Tiljamidprodukt du også, og forelsk deg i deilig kvalitet og tøft design, som garantert faller i smak hos barnet ditt!
 • Tiljamid - Undertøy
  Her vil du finne vårt utvalg av Tiljamids myke undertøy til baby og barn, blant annet det populære superundertøyet. For andre produkter fra Tiljamid, se øvrige kategorier under merket Tiljamid. Tiljamid tilbyr det mykeste undertøyet du kan tenke deg - et godt valg for barnets hud, og for miljøet. Bambus er spesielt anbefalt for barn med sensitiv hud, fordi det har mange av de samme egenskapene som ull, men er 100 % kløfritt og dermed et trygt og godt alternativ til ull for våre små.
 • Tiljamid - Bukser,...
  Her vil du finne vårt utvalg av Tiljamids myke bukser, shorts og tights til baby og barn. For andre produkter fra Tiljamid, se øvrige kategorier under merket Tiljamid. Tiljamid er et norsk kvalitetsmerke fra Voss utviklet og designet av Therese Wigstrand. Alle klærne fra Tiljamid er laget av bambus på barnas premisser med flotte farger og behagelige snitt. Klærne både puster og er fukttransporterende, og kjennes silkemyke mot huden. Perfekte klær for barn med problemhud! Investér i et Tiljamidprodukt du også, og forelsk deg i deilig kvalitet og tøft design, som garantert faller i smak hos barnet ditt!
 • Tiljamid - Kjoler
  Her vil du finne vårt utvalg av Tiljamids myke og tøffe kjoler til barn. For andre produkter fra Tiljamid, se øvrige kategorier under merket Tiljamid. Tiljamid tilbyr de mykeste barneklærne du kan tenke deg - et godt valg for barnets hud, og for miljøet. Bambus er spesielt anbefalt for barn med sensitiv hud, fordi det har mange av de samme egenskapene som ull, men er 100 % kløfritt og dermed et trygt og godt alternativ til ull for våre små.
 • Tiljamid - Gensere og...
  Her vil du finne vårt utvalg av Tiljamids myke gensere og t-skjorter til baby og barn. For andre produkter fra Tiljamid, se øvrige kategorier under merket Tiljamid. Tiljamid tilbyr de mykeste barneklærne du kan tenke deg - et godt valg for barnets hud, og for miljøet. Bambus er spesielt anbefalt for barn med sensitiv hud, fordi det har mange av de samme egenskapene som ull, men er 100 % kløfritt og dermed et trygt og godt alternativ til ull for våre små.
 • Tiljamid - Luer,...
  Her vil du finne vårt utvalg av Tiljamids myke luer, pannebånd og scarfs til baby og barn. For andre produkter fra Tiljamid, se øvrige kategorier under merket Tiljamid. Tiljamid tilbyr de mykeste barneklærne du kan tenke deg - et godt valg for barnets hud, og for miljøet. Bambus er spesielt anbefalt for barn med sensitiv hud, fordi det har mange av de samme egenskapene som ull, men er 100 % kløfritt og dermed et trygt og godt alternativ til ull for våre små.
 • Tiljamid - Babytepper
  Her vil du finne vårt utvalg av Tiljamids myke babytepper. For andre produkter fra Tiljamid, se øvrige kategorier under merket Tiljamid. Tiljamid tilbyr de mykeste barneklærne du kan tenke deg - et godt valg for barnets hud, og for miljøet. Bambus er spesielt anbefalt for barn med sensitiv hud, fordi det har mange av de samme egenskapene som ull, men er 100 % kløfritt og dermed et trygt og godt alternativ til ull for våre små.
 • Tiljamid -...
  Tiljamid tilbyr de mykeste barneklærne du kan tenke deg - et godt valg for barnets hud, og for miljøet. Bambus er spesielt anbefalt for barn med sensitiv hud, fordi det har mange av de samme egenskapene som ull, men er 100 % kløfritt og dermed et trygt og godt alternativ til ull for våre små. For flere produkter fra Tiljamid, se øvrige kategorier under merket Tiljamid.

Rutenett  Liste 

 1. Simple Product

  One Piece Jeans med hette og glidelås fra Tiljamid, modell Deniz blå, strl 2-8 år

  Tilbudspris 524,25 kr

  Ordinær pris 699,00 kr -25%

  Superkul One Piece med hette og glidelås i supermyk bambus. Med varmeregulerende og fukttransporterende egenskaper er dette det perfekte koseplagget året gjennom! Lange ribbekanter gjør at dressen vokser med barnet. Stor i størrelsen. Finnes også i strl 0-2 år HER. Se mer

 2. Simple Product

  One Piece Jeans med hette og glidelås fra Tiljamid, modell Toprak brun, strl 2-8 år

  Tilbudspris 524,25 kr

  Ordinær pris 699,00 kr -25%

  Superkul One Piece med hette og glidelås i supermyk bambus. Med varmeregulerende og fukttransporterende egenskaper er dette det perfekte koseplagget året gjennom! Lange ribbekanter gjør at dressen vokser med barnet. Stor i størrelsen. Finnes også i strl 0-2 år HER. Se mer

 3. Simple Product

  One Piece Jeans med hette og glidelås fra Tiljamid, modell Azik Lyseblå, strl 2-8 år

  Tilbudspris 524,25 kr

  Ordinær pris 699,00 kr -25%

  Superkul One Piece med hette og glidelås i supermyk bambus. Med varmeregulerende og fukttransporterende egenskaper er dette det perfekte koseplagget året gjennom! Lange ribbekanter gjør at dressen vokser med barnet. Stor i størrelsen. Finnes også i strl 0-2 år HER. Se mer

 4. Simple Product

  Bukse i bambusjersey fra Tiljamid med røde detaljer

  Tilbudspris 498,00 kr

  Bukse i bambusjersey fra Tiljamid med god stretch. Buksen har myke og ekstra lange ribber ved føtter og rundt mage, som kan brettes opp eller ned etter ønsket lengde, slik at den vokser med barnet. Buksen har røde detaljer ved lommer og farget ribb. Kjempetøff bukse som er myk og behagelig. Finnes i størrelsene 0-6 mnd, 6-12 mnd, 1-2 år, 2-4 år, 4-6 år og... Se mer

 5. Simple Product

  One Piece Jeans med hette og glidelås fra Tiljamid, modell Kesme rosa, strl 0-2 år

  Tilbudspris 449,25 kr

  Ordinær pris 599,00 kr -25%

  Superkul One Piece med hette og glidelås i supermyk bambus. Med varmeregulerende og fukttransporterende egenskaper er dette det perfekte koseplagget året gjennom! Lange ribbekanter gjør at dressen vokser med barnet. Stor i størrelsen. Finnes også i strl 2-8 år HER. Se mer

 6. Simple Product

  One Piece Jeans med hette og glidelås fra Tiljamid, modell Deniz blå, strl 0-2 år

  Tilbudspris 449,25 kr

  Ordinær pris 599,00 kr -25%

  Superkul One Piece med hette og glidelås i supermyk bambus. Med varmeregulerende og fukttransporterende egenskaper er dette det perfekte koseplagget året gjennom! Lange ribbekanter gjør at dressen vokser med barnet. Stor i størrelsen. Finnes også i strl 2-8 år HER. Se mer

 7. Simple Product

  One Piece Jeans med hette og glidelås fra Tiljamid, modell Toprak brun, strl 0-2 år

  Tilbudspris 449,25 kr

  Ordinær pris 599,00 kr -25%

  Superkul One Piece med hette og glidelås i supermyk bambus. Med varmeregulerende og fukttransporterende egenskaper er dette det perfekte koseplagget året gjennom! Lange ribbekanter gjør at dressen vokser med barnet. Stor i størrelsen. Finnes også i strl 2-8 år HER. Se mer

 8. Simple Product

  Jumpsuit i bambusjersey fra Tiljamid, Blå blomst

  Tilbudspris 399,00 kr

  Jumpsuit til jente i glade farger, fantastisk myk og luftig. Knyting over skuldre og vid modell gjør at denne vokser med barnet, og kan brukes mye lenger enn størrelsen skulle tilsi. Bruk den med t-skjorte/genser under og tights til, eller som den er på varme dager. Denne jumpsuiten blir sommerens storfavoritt! Se mer

 9. Simple Product

  Tiljamid Babybukse Jeans, Kesme

  Tilbudspris 349,00 kr

  Myk babybukse i bambusjersey. Ingenting som strammer eller irriterer babyen, lett å kle av og på. Vi anbefaler å matche med bambusbody fra samme merke, se utvalget HER. Buksen har myke og ekstra lange ribber ved føtter og rundt mage, som kan brettes opp eller ned etter ønsket lengde, slik at den vokser med barnet. Se mer

 10. Simple Product

  Superundertøy/pysjamas i bambusjersey fra Tiljamid, Blå Kløver

  Tilbudspris 336,75 kr

  Ordinær pris 449,00 kr -25%

  Superundertøy i silkemyk bambusjersey, kjempefint som alternativ til ullundertøy. Også super som pysjamas eller bruk tightsen i kombinasjon med Tiljamids kjoler eller shorts. Tøft design i glade farger som barna elsker! Helt perfekt for barn med sensitiv hud. 3 størrelser i 1. Normal i størrelsen. Se mer

 11. Simple Product

  Tiljamid Babybukse, Toprak

  Tilbudspris 299,00 kr

  Myk babybukse i bambusjersey. Ingenting som strammer eller irriterer babyen, lett å kle av og på. Vi anbefaler å matche med bambusbody fra samme merke, se utvalget HER. Buksen har myke og ekstra lange ribber ved føtter og rundt mage, som kan brettes opp eller ned etter ønsket lengde, slik at den vokser med barnet. Se mer

 12. Simple Product

  Tiljamid Babybukse, Kesme Car

  Tilbudspris 299,00 kr

  Myk babybukse i bambusjersey. Ingenting som strammer eller irriterer babyen, lett å kle av og på. Vi anbefaler å matche med bambusbody fra samme merke, se utvalget HER. Buksen har myke og ekstra lange ribber ved føtter og rundt mage, som kan brettes opp eller ned etter ønsket lengde, slik at den vokser med barnet. Se mer

 13. Simple Product

  Tiljamid Babybukse, Azik Car

  Tilbudspris 299,00 kr

  Myk babybukse i bambusjersey. Ingenting som strammer eller irriterer babyen, lett å kle av og på. Vi anbefaler å matche med bambusbody fra samme merke, se utvalget HER. Buksen har myke og ekstra lange ribber ved føtter og rundt mage, som kan brettes opp eller ned etter ønsket lengde, slik at den vokser med barnet. Se mer

 14. Simple Product

  Tiljamid Babybukse, Toprak Car

  Tilbudspris 299,00 kr

  Myk babybukse i bambusjersey. Ingenting som strammer eller irriterer babyen, lett å kle av og på. Vi anbefaler å matche med bambusbody fra samme merke, se utvalget HER. Buksen har myke og ekstra lange ribber ved føtter og rundt mage, som kan brettes opp eller ned etter ønsket lengde, slik at den vokser med barnet. Se mer

 15. Simple Product

  Tiljamid Babybukse, Kesme

  Tilbudspris 299,00 kr

  Myk babybukse i bambusjersey. Ingenting som strammer eller irriterer babyen, lett å kle av og på. Vi anbefaler å matche med bambusbody fra samme merke, se utvalget HER. Buksen har myke og ekstra lange ribber ved føtter og rundt mage, som kan brettes opp eller ned etter ønsket lengde, slik at den vokser med barnet. Se mer

 16. Simple Product

  Tiljamid Babybukse, Azik

  Tilbudspris 299,00 kr

  Myk babybukse i bambusjersey. Ingenting som strammer eller irriterer babyen, lett å kle av og på. Vi anbefaler å matche med bambusbody fra samme merke, se utvalget HER. Buksen har myke og ekstra lange ribber ved føtter og rundt mage, som kan brettes opp eller ned etter ønsket lengde, slik at den vokser med barnet. Se mer

 17. Simple Product

  Tiljamid Babyteppe i myk bambus, Azik, Eg er elska

  Tilbudspris 261,75 kr

  Ordinær pris 349,00 kr -25%

  Deilig og mykt babyteppe i bambus. Vendbart med "eg er elska" motiv på den ene siden og striper på den andre siden. Babyteppet måler ca 60cm*60cm. Se mer

 18. Simple Product

  Tiljamid Body Kesme Plain

  Tilbudspris 224,25 kr

  Ordinær pris 299,00 kr -25%

  Body i nydelig myk bambusjersey, som kan kan reguleres i tre ulike lengder i skrittet samt med myke ribber på ermene som brettes opp eller ned til ønsket lengde. I strl 0-6 mnd kommer bodyen som omslagsbody, med knepping i siden hele veien. I de to største størrelsene er halsen rund uten knepping. Kombinér gjerne med matchende babybukser. Se mer

 19. Simple Product

  Tiljamid Body Azik Stripe, blåstripet body i bambus

  Tilbudspris 224,25 kr

  Ordinær pris 299,00 kr -25%

  Body i nydelig myk bambusjersey, som kan kan reguleres i tre ulike lengder i skrittet samt med myke ribber på ermene som brettes opp eller ned til ønsket lengde. I strl 0-6 mnd kommer bodyen som omslagsbody, med knepping i siden hele veien. I de to største størrelsene er halsen rund uten knepping. Kombinér gjerne med matchende babybukser. Se mer

 20. Simple Product

  Tiljamid Body Azik Plain

  Tilbudspris 224,25 kr

  Ordinær pris 299,00 kr -25%

  Body i nydelig myk bambusjersey, som kan kan reguleres i tre ulike lengder i skrittet samt med myke ribber på ermene som brettes opp eller ned til ønsket lengde. I strl 0-6 mnd kommer bodyen som omslagsbody, med knepping i siden hele veien. I de to største størrelsene er halsen rund uten knepping. Kombinér gjerne med matchende babybukser. Se mer

 21. Simple Product

  Damesinglet i bambusjersey fra Tiljamid, Pembe Ensfarget

  Tilbudspris 224,25 kr

  Ordinær pris 299,00 kr -25%

  Den mykeste singleten du kan tenke deg! Bambus har de beste egenskapene fra ull og silke, og gir deg optimal komfort. Super til trening, og helt perfekt for deg med litt sensitiv hud. Ekstra lengde gjør at du kan bruke den som tunika hvis du kjøper den litt stor. Romslig i størrelsen. Full lengde er ca 65cm (S), ca 72cm (M) og ca 80cm (L). Svært god... Se mer

 22. Simple Product

  Tiljamid Baggy lue i nydelig bambus, dobbeltsydd, Kesme Boble

  Tilbudspris 186,75 kr

  Ordinær pris 249,00 kr -25%

  Knalltøff lue i supermyk bambusjersey! Helt perfekt til bruk under hjelm eller under en tykkere lue av ull på kalde dager. Lang modell, som gjør at den dekker ørene godt. Luen er dobbeltsydd og vendbar med samme mønster på begge sider. Se mer

 23. Simple Product

  Tiljamid Babylue med knyting, dobbeltsydd og vendbar bambusjersey, Kesme boble/stripet

  Tilbudspris 149,25 kr

  Ordinær pris 199,00 kr -25%

  Babylue med knyting fra Tiljamid. Silkemyk bambusjersey som holder barnet varmt, men ikke klamt. Garantert kløfri! Bambus er deilig for alle, og er anbefalt for barn med eksem eller andre hudproblemer. Babyluen har god passform og er dobbeltsydd, slik at den kan brukes på begge sider. Du får dermed to luer i ett:-). Se mer

 24. Simple Product

  Tiljamid Babylue med knyting, dobbeltsydd og vendbar bambusjersey, Azik, Eg er elska/ensfarget

  Tilbudspris 149,25 kr

  Ordinær pris 199,00 kr -25%

  Babylue med knyting fra Tiljamid. Silkemyk bambusjersey som holder barnet varmt, men ikke klamt. Garantert kløfri! Bambus er deilig for alle, og er anbefalt for barn med eksem eller andre hudproblemer. Babyluen har god passform og er dobbeltsydd, slik at den kan brukes på begge sider. Du får dermed to luer i ett:-). Se mer

 25. Simple Product

  Tiljamid Babylue med knyting, dobbeltsydd og vendbar bambusjersey, Kesme, Eg er elska/ensfarget

  Tilbudspris 149,25 kr

  Ordinær pris 199,00 kr -25%

  Babylue med knyting fra Tiljamid. Silkemyk bambusjersey som holder barnet varmt, men ikke klamt. Garantert kløfri! Bambus er deilig for alle, og er anbefalt for barn med eksem eller andre hudproblemer. Babyluen har god passform og er dobbeltsydd, slik at den kan brukes på begge sider. Du får dermed to luer i ett:-). Se mer

 26. Simple Product

  Singlet i bambusjersey fra Tiljamid, Orman Blomst

  Tilbudspris 101,25 kr

  Ordinær pris 135,00 kr -25%

  Den mykeste singleten du kan tenke deg i glade farger som barna elsker! Helt perfekt for barn med sensitiv hud. 3 størrelser i 1 og romslig i størrelsen. Se mer

 27. Simple Product

  Tiljamid Pannebånd, mykt og med god elastikk, Kesme Boble

  Tilbudspris 75,00 kr

  Ordinær pris 100,00 kr -25%

  Stilig pannebånd i supermyk bambusjersey! God bredde og dobbeltsydd, slik at barnets ører er godt dekket og holder seg varme. Fås i rosa og blå i strl 1-3 år og 3-8 år. God elastikk gjør at pannebåndet også kan brukes av enda eldre barn. Se mer

Rutenett  Liste 

Følg oss på facebook!
Følg oss på Instagram!