Affenzahn ryggsekker til barn

Det er ingen produkter i denne kategorien

Affenzahn lager verdens kuleste ryggsekker til barn! Super som barnehagesekk eller til feriereiser. Finnes i to størrelser, 1 - 3 år og 3 - 5 år. Vi tilbyr et bredt utvalg av de tøffe sekkene fra Affenzahn i vår nettbutikk.

Sekkene fra Affenzahn har et morsomt design, sitter godt på ryggen til barnet ved hjelp av bryststropp, og har mesh i ryggen som gjør at de ikke blir klamme.

I produksjonen bruker de dessuten resirkulerte plastflasker og bidrar dermed til et sunnere og bedre miljø for alle - Hvor kult er ikke det!? En liten ryggsekk består av 6 flasker (0,5l). I forhold til konvensjonelle produksjonsmetoder, reduserer denne metoden avløpsvaner med 20%, energiforbruket med 50% og utslipp av forurensede stoffer med 60%.

- Alle ryggsekkene fra Affenzhan er ferdigstilt for hånd og har kjente og kjære dyremotiv som barna elsker!

- Pull-out tongue: Alle ryggsekkene har en tunge som kan dras ut. På denne kan du skrive barnets navn, og ryggsekken vil alltid finne veien tilbake til dere.

- Myke skulderputer gjør at sekken er behagelig å ha på

- Høydejusterbar brystbelte gjør at du kan tilpasse ryggsekken etter ditt barn. Festes enkelt med klips.

- Reflekser, så barnet blir sett i mørket.

- Bærehåndtak på ryggsekken gjør den enkel for mor og far å bære, eller å henge den opp på knaggen hjemme og i barnehagen.

Ingen produkter i denne kategorien

Følg oss på facebook!
Følg oss på Instagram!