Herlige tilbud

Kategorier

Nyhetsbrev

Norges nettfavoritterHvordan finne riktig størrelse på Rileyroos sko til baby og små barn?Alle barn utvikler seg i sitt eget tempo og etter sin egen kurve, og det kan gjøre det vanskelig å vite hvilken størrelse i babysko og småbarnssko som er riktig for nettopp ditt barn.


Som en hjelp, kan du bruke størrelsesdiagrammet som du finner nedenfor. Du kan også printe ut Rileyroos sin størrelsesmåler som du finner her. Du plasserer ganske enkelt barnets fot på størrelsesmåleren og leser av hvilken størrelse som er riktig for ditt barn. Denne måleren er utviklet spesielt for Rileyroos sko, og vil derfor gi et riktig bilde av hvilken størrelse på Rileyroos sko som barnet ditt må ha. NB: Siden størrelsen på babysko vil variere fra merke til merke, er det viktig at du ikke bruker denne måleren til å bestemme størrelsen på sko av andre merker enn Rileyroos.


I tillegg har vi følgende tips å gi deg på veien:


1. Mål begge føttene!

For å sørge for at babyskoene har riktig størrelse, er det lurt å måle begge føttene hver gang du kjøper et par babysko. Husk at den ene foten kan være noe større enn den andre, derfor er det viktig å måle begge!


2. Skulderbreddes avstand

Pass på at barnet står med føttene i skulderbreddes avstand når du måler føttene.


3. Med eller uten sokker?

Mål barnets føtter med sokker, dersom babyskoene for det meste skal brukes med sokker.


4. Kan barnet røre på tærne?

Barnet skal kunne røre på tærne og det skal være minst 0,6 cm avstand fra barnets stortå og til babyskoens slutt. Dette er viktig for riktig vekst og utvikling av barnets føtter.


5. Bruk våre hjelpemidler

Vi anbefaler at du bruker vårt størrelsesdiagram og størrelsesmåleren før du handler våre sko til baby og små barn. Skulle du likevel kjøpe feil størrelse, så har du naturligvis rett til å bytte/returnere babyskoene så lenge de returneres ubrukt og i orginal, uskadet emballasje. Vår bytte/returordning kan du lese mer om her.Størrelsesdiagram baby:


Alder EU størrelser Sålelengde cm
0-3 mnd 16-17 9,5 cm
3-6 mnd 18 10,8 cm
6-12 mnd 19 12,07 cm
12-18 mnd 20-21 13,34 cm
18-24 mnd 22 14,61 cm


Størrelsesdiagram barn:


EU-størrelse Sålelengde centimeter
22 13,9
23 14,6
24 15,9
25 16,6
26 17,8
27 18,2