Velkommen til Barn og Baby - Barneklær på nett

Om oss

 

Firmaets navn og organisasjonsnummer: Barn og Baby AS, 998 076 676

Firmaets postadresse og adresse til hentelager er: Øvre Strandvei 8, 3120 Nøtterøy

 

Epost: post@barnogbaby.no

Telefon: 901 53 043

Vår visjon

Vår visjon med Barn og Baby er å gi deg en koselig nettbutikk som du føler deg hjemme i. Vi ønsker å tilby deg en nettbutikk med et stort og variert utvalg barneklær av god kvalitet, personlig service av øverste klasse og 100 % trygghet! Vi har derfor lagt stor vekt på at du hos oss skal finne all informasjon du måtte trenge og ønske, både i forhold til produktene, og i forhold til betalingsløsninger, returordninger, fraktsystemer med videre. Dette tror vi at vi langt på vei har lykkes med, men vi er alltid glade for innspill til ting som kan bli enda bedre:-).

 

Våre produkter

Hos Barn og Baby finner du merkeklær fra forskjellige kvalitetsleverandører. Vi håndplukker våre merker, og velger ut fra et ønske om å tilby deg et variert spekter av barneklær, babyklær og utstyr til våre små. Vi har særlig fokus på å ha et bredt utvalg innen økologiske klær av ull og bambus, og legger stor vekt på at våre leverandører følger de etiske retningslinjer som til enhver til gjelder for produksjon mv.

Vi jobber hele tiden med å finne nye merker, og setter pris på å høre fra deg, dersom det er noe spesielt du ønsker at vi skal føre. Nyheter blir annonsert løpende på Instagram, Facebook samt i nyhetsbrev som sendes til våre abonnenter. Du vil også finne en oversikt over eksisterende merker i menyen ovenfor.

 

Barn og Baby på Facebook og Instagram

Sjekk gjerne ut Barn og Baby på Facebook og Instagram! Her vil vi blant annet si fra om kampanjer, konkurranser og nye varer. Gå inn og bli en av våre følgere du også, så får du lettere med deg det som skjer - når det skjer:-). Du finner oss som barnogbaby begge steder.

Vi ønsker deg en hyggelig handel her hos Barn og Baby, og send oss gjerne en e-post hvis du har noe på hjertet. Du kan også kontakte oss via vår facebookside eller Instagram. Vi blir like glade for både ris og ros, og håper å høre fra deg!

 

 

 


Følg oss på facebook!
Følg oss på Instagram!