NYHET Kattnakken Regnjakke Junior, ensfarget rosa

Se mer

Kattnakken Regnjakke Junior, ensfarget rosa

799,00 kr

Kattnakken Junior Regnjakke er en klassisk og fin regnjakke til ungdom i myk kvalitet (PU Knitt) med litt fôr, slik at den blir en helårsjakke. Super til skolebruk og turer. Jakken har hemmelig mobillomme, reflekser og regulerbar hette. Perfekt for dager med øs pøs, regnvær! Jakken er stor i størrelsen. Les viktig informasjon nedenfor om vanntetthet, vedlikehold mv.

 

Barn og Baby er en norsk nettbutikk som det er trygt og enkelt å handle fra
Følg oss på Instagram - Nyheter, Konkurranser og Giveaways!

Mer informasjon

Regntøy vaskes på 40 grader fin / yttertøyvask med flytende vaskemiddel, ikke bruk ullvaskemiddel på yttertøy, husk å slå av sentrifugen så vil plagget holde seg fint lengre. Sentrifugering vil ikke ha noen effekt på denne typen stoff, foruten at det vil ødelegge vanntettheten i lengden. Etter vask; vreng det, heng det opp og la det drypptørke. Et regntøy trenger ikke vaskes hver dag, du kommer også langt ved å tørke over med en våt klut. Ikke bruk tøymykner.

Om du skal være uheldig å miste en knapp, så er det viktig at du har tatt vare på reserve knappene som han på plagget når du kjøpte det. Der vil du også finne en reserveknapp til fotstrikken om en klarer å rive av en. Løse fotstrikker får du også kjøpt i nettbutikken.

Regntøyet til Kattnakken blir laget av noe vi forkorter til PU, dette stoffet er laget i plast for å gjøre det vanntett. Så en er også trygg for at det ikke er noe PFC (Perfluorerte forbindelser, Fluoriserte stoffer) i PU-plagg.

En skal helle aldri bruke impregnering på ett plagg laget av PU.

Oppbygningen av et PU regntøy kontra et teknisk regntøy er veldig forskjellig.

Et PU stoff er laget av plast og er derfor vanntett i seg selv. Et teknisk stoff er som oftest et vevd materiale, blir tilført et belegg på baksiden (coating) og impregnering av div varianter på yttersiden. Dette gjør at dette stoffet kan få egenskaper som pustende, men det gjør også stoffet svakere sammenliknet med et PU stoff.

Et PU stoff vil holde seg lengre i kraftig regnvær og i vask, og om en ikke får hull i regntøyet så vil en ha et regntøy som holder tett i mange år.

Et teknisk stoff, som kan være lettere og mer behagelig når en driver med høy aktivitet ute, vil holde deg tørr til et viss punkt, men vil bli slitt med tiden og under vask.

Det er også derfor et teknisk stoff ofte kan ha høyere vannsøyle en et PU stoff. Rett og slett fordi det må ha litt å gå på. For å forklare det enkelt.

Alle typer PU og tekniske stoffer tåler IKKE skyllemiddel og en må heller aldri bruke ullvaskemiddel på yttertøy.

30 andre produkter i samme kategori

Følg oss på facebook!
Følg oss på Instagram!