Stonz Linerz - med disse kan du bruke dine Stonz booties i kaldt vintervær

Se mer

Stonz Linerz - med disse kan du bruke dine Stonz booties i kaldt vintervær

Tilgjengelighet:   På lager!

299,00 kr

Stonz Linerz er håndsydd av høykvalitets Sherpafleece, og gjør dine Stonz Booties enda varmere. Toppen kan brettes over støvelen, eller beholdes oppe for ekstra varme rundt leggene. Nøytral offwhite farge passer alle Booties-modeller. Velg samme størrelse i Linerz som du har i Booties. Husk at Linerz vil ta opp plass inne i støvelen, slik at denne blir noe mindre med ekstra fòr. Maskinvask.

Barn og Baby er en norsk nettbutikk som det er trygt og enkelt å handle fra
Følg oss på Instagram - Nyheter, Konkurranser og Giveaways!

Mer informasjon

Stonz har utviklet sine produkter for å holde barna varme og tørre i et vått og røft klima, slik været er både på den kanadiske vestkysten og her i Norge.

Stonz er perfekt for deg som er opptatt av å gi barnet ditt gode naturopplevelser, og som mener at det "ikke finnes dårlig vær, bare dårlige klær". Med Stonz kan du trygt la barnet sitte i bæremeis på fjelltur i ruskevær, og du trenger ikke være bekymret for om barnet holder seg varmt og tørt etter en lang dag i barnehagens uteområder. Stonz er en god investering i barnets velvære!

Stonz booties har bred åpning som gjør de svært enkle og ta av og på - helt ideelt for lubne små barneføtter og ankler. Og det beste av alt: De tåler maskinvask!

 

21 andre produkter i samme kategori

Følg oss på facebook!
Følg oss på Instagram!