Barn og Baby
0,-
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

TRYGG JULEHANDEL

Vi ønsker å gi dere alle en så TRYGG JULEHANDEL som mulig❤️.

Derfor tilbyr vi fra og med torsdag 12. november, og helt frem til jul:

❤️ Utvidet åpningstid med 1,5 timer: Vi vil i denne perioden åpne kl 08:30 alle dager, inkludert lørdager, for å gi deg muligheten til å handle på en roligere tid av døgnet. 

❤️ Mulighet for å booke «alenetid» i butikken utenom åpningstidene. Dette avtales enten per mail til post@barnogbaby.no, via dm/pm, eller per telefon 90153043

❤️ Personlig shopping via telefon/video, hvor vi hjelper deg med å finne det du ønsker uten at du trenger å komme innom butikken. Dette avtales også per mail, dm/pm, eller telefon.

❤️ Klikk og hent, ved at du bestiller i nettbutikk og kan hente i butikk når varen er pakket og klar. På denne måten minimeres tid i butikken. Vi tilbyr selvsagt også å sende varene med posten. Om du ønsker postsending eller henting i butikk velger du enkelt i nettbutikken.

❤️ Hjemkjøring i nærområdet etter avtale med oss (mail, dm, pm eller telefon).

I butikken følger vi naturligvis alle smittervernregler, med jevnlig vasking og desinfisering av kontaktflater. Du kan betale kontaktløst enten med bankkort eller Vipps. Vi har også antibac til alle kunder, og munnbind tilgjengelig for alle ansatte. I tillegg har vi økt bemanning i de travleste timene, for å bidra til mindre kødannelser🥰.


VELKOMMEN TIL OSS❤️.

 

Trykk Enter for å søke eller Esc for å lukke